Kuponkód kedvezmény

 

Általános tudnivalók

 

Hűséges vásárlóinkat bizonyos időközönként - az egyéni %-os kedvezményen felül - további plusz kedvezménnyel is jutalmazzuk. Ilyenkor egy e-mailt küldünk, mely tartalmazza a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkódot, a kedvezmény mértékét és a  kupon érvényességének határidejét.

Ha valaki érvényes kuponkóddal rendelkezik, akkor ezt a webshopba történő bejelentkezéskor a vásárló neve mellett megjelenő "kupon" felírattal is jelezzük. A kuponos kedvezményt a vásárlás során, az utolsó "Megrendelés" összesítő oldalon lehet ígénybe venni. A kuponkódot a megfelelő helyre beírva lehetőség van a kedvezményes végösszeget megtekinteni, de ha nem kívánja a kódot érvényesíteni, akkor ezt még a rendelés feladása előtt a "Mégsem használom el most a kupont" felíratra kattintva vissza is vonhatja. A rendelés véglegesítése után a kuponos kedvezmény visszavonására már nincs lehetőség.

 

Fontos!

 

  • Egy kuponkód mindig csak egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosít!

 

  • A kupon által nyújtott kedvezmény ez egyéni kedvezménnyel nem összevonható!

 

  • Mindenki egyéni kuponkódot kap, így a kedvezmény másnak nem átadható!

 

  • A szállítási díjat mindig a teljes árból és nem a kedvezményes árból számoljuk!
Ez a weboldal sütiket (cookies) és webanalitikát használ a felhasználói élmény javítása végett. Kérjük fogadja el ezek használatát. További információ