Magunkról - Pretty Kid Hungary Kft

Cégünk (Pretty Kid Hungary Kft) fő tevékenysége gyerekruha kereskedelem. Ennek keretében olyan márkákat forgalmazunk, melyek egész Európában ismertek és kedveltek. A ruhákat elsősorban Angliában, Németországban, Spanyolországban szerezzük be. A webáruházban található minden termék raktáron van.

Webáruházunkban kizárólag új, eredeti, minőségi gyerekruhákat találhat. Fő célunk, hogy az általunk forgalmazott termékek elérhetőek legyenek minden olyan szülő számára, akik szeretnék gyermekeiket szép ruhákban járatni. Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy ezeket a márkás gyerekruhákat megéri újonnan vásárolni, mert egyrészt a szülő számára igen felemelő és büszke érzés, mikor csinosan látja csemetéjét felöltöztetve, másrészt az általunk forgalmazott új ruhák megvásárlása úgymond „jó befektetésnek” is bizonyulnak. Ez alatt azt értjük, hogy ezeket a minőségi ruhákat akár több generáció (testvérek) is tudja hordani anélkül, hogy teljesen elhasználódnának, s ráadásul még használt állapotban is igen jó áron eladhatók.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így a ruhák mellett már gyerekjátékok, szülinapi kellékek, baba- és gyerek kiegészítók is nagy választékban kaphatók.

A Webáruházunkban megvásárolt termékeket rövid ​határidővel és kedvező szállítási költséggel tudjuk Önhöz eljuttatni. Erről bővebben a „Fizetés/szállítás” menüpont alatt tájékozódhat. A megrendelés beérkezését követően a ruhákat 1-2 napon belül a futárszolgálatnak át tudjuk adni, ami azt jelenti, hogy az árut 4-5 munkanapon belül megkapja. Így nyugodtan vásárolhat nálunk, nem kell azon izgulnia, hogy a már megrendelt és esetleg kifizetett termékekre heteket kell várnia.

 

Árukészletünket állandóan bővítjük, webáruházunkban az árufeltöltés folyamatosan történik.  Reméljük, hogy webáruházunk elnyeri tetszését és mihamarabb elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

Jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség, minden rendelést futárral küldünk ki!

Ha a webáruházunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne, kérjük írjon az info@prettykids.hu címre.

Webáruházunkban kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!

Pretty Kid Hungary Kft

 

Ez a weboldal sütiket (cookies) és webanalitikát használ a felhasználói élmény javítása végett. Kérjük fogadja el ezek használatát. További információ