Reklamáció/Visszaküldés - Pretty Kid Hungary Kft

Tudjuk jól, hogy az interneten történő vásárlás bizalmi alapon történik. Éppen ezért a csalódás elkerülése érdekében minden fajta reklamációt gyorsan és hatékonyan próbálunk kezelni. Amennyiben a megvásárolt termékkel kapcsolatban bármilyen reklamáció merülne fel, kérjük írjon az info@prettykids.hu címre és mi garantáltan orvosolni fogjuk problémáját.
 

A termék cseréjével illetve visszavásárlásával kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vevőt terhelik, kivétel abban az esetben, ha hibás termékről van szó!

Alsóneműt, fehérneműt, fürdőruhát, ágyneműt egészségügyi okokból nem cserélünk és nem veszünk vissza!

 

A megvásárolt termékeket az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti címünkre. A visszaküldés menete a következő:

Ha a megrendelés kiszállítása "házhozszállítással" történt, akkor a visszaküldendő terméke(ke)t vagy postai úton, vagy futárszolgálat segítségével jutassa vissza cégünk címére (Pretty Kid Hungary Kft, 2141. Csömör, Dezsőfia utca 43/a.). A termék visszaérkezését követő 7 napon belül a termék árát visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlára. Az utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! Lehetőség van arra is, hogy cégünk által küldött futárral küldi vissza a terméket. Ebben az esetben a termék visszaküldésének díja 990,- mely összeget a visszautalandó összegből levonunk. (azaz a futárnak a termék átadásakor nem kell fizetni). Ha ezt a megoldás választja kérjük jelezze felénk az info@prettykids.hu e-mail címen, és egyeztetünk a részletekről.

Ha rendelését valamely Pick Pack pontra kérte és a visszaküldés is Pick Pack ponton keresztül történik, akkor a termék visszaküldésének díja 890,-. (Ezt az összeget szintén levonjuk a visszautalandő összegből, azaz a Pick Pack ponton a feladáskor nem kell fizetni.).  Ebben az esetben csak annyi a teendője, hogy az átlalunk küldött csomag címkét ráragasztja a visszaküldendő csomagra és feladja a kiválasztott Pick Pack ponton. Ha ezt a megoldás választja kérjük jelezze felénk az info@prettykids.hu e-mail címen, és egyeztetünk a részletekről.

Figyelem! A terméket mindig az eredeti állapotában, címkével ellátva küldje vissza, mert csak így áll módunkban visszavásárolni!

Ez a weboldal sütiket (cookies) és webanalitikát használ a felhasználói élmény javítása végett. Kérjük fogadja el ezek használatát. További információ